Vilka är vi?

Sebastian

Sebastian har bred erfarenhet inom nyproduktion av bostäder, både hyres- och bostadsrätter. Han har även arbetat med byggnation av butiker och kommersiella verksamheter. Sebastian har tidigare arbetat som arbetsledare, entreprenadingenjör samt platschef. Hans främsta styrkor ligger inom ekonomi, inköp och entreprenadjuridik men han har kunskap och erfarenhet i de flesta delar av ett byggprojekt. 

 

Som person hittar Sebastian alltid nya vägar för att komma framåt, vilket leder till positiv utveckling. Ett starkt driv kombinerat med noggrannhet gör att Sebastian uppnår resultat i sitt arbete. Sebastians sociala förmåga gör att han arbetar bra i lag vilket är en nyckel till framgång inom projekt.

Jonas

Jonas har en gedigen bakgrund från byggentreprenader, framförallt som platschef från olika typer av stora byggprojekt. Han har även varit på beställarsidan för större bostadsprojekt i göteborgsområdet. Hans främsta styrkor är att driva produktion med allt det innebär, från planering till genomförande med focus på ekonomi och kravställande mellan inblandande för ett lyckat projekt.

 

Som person är Jonas en engagerad lagspelare som fungerar bra i olika konstellationer och på olika typer av uppdrag. Drivet är genuint och viljan att leverera resultat genomgående.